top of page

AFSLØR SKOVENS HEMMELIGHEDER

MOBILEPAY

Vildtkameraer viser skovens rigdom og hjælper  lokal-befolkningen i deres kamp for at beskytte skoven

DU KAN STØTTE PÅ

22686

Amazonasskoven i Bolivia er i dyb krise. Skovbrande, illegal skovhugst, landbrug og minedrift er nogle af skovens største trusler, som sammen med klimaforandringer påvirker skoven og dets beboer -  både mennesker og dyr. 

Skovområderne i det nordøstligere Bolivia er nogle af de mest frodige skove i Amazonas, men det er samtidig også disse områder, der er mest udsatte for skovbrande og interesse fra udefrakommende aktører. Skoven er ofte interessant for investorer i landbrud og tømmerdrift for sin materielle værdi, men med vildtkameraerne er det muligt at bevise at skoven rummer en masse liv og rigdom.

Sammen med ACEAA sætter medlemmer af lokalbefolkningen i Panda vildtkameraer op i skoven. Billederne og videoerne viser de til kommunale institutioner så de også har interesse i at beskytte skovområderne og ikke udstykke dem til produktion.

 

Kan et kamera være med til at rede regnskoven? JA!

  • Billeder og videoer beviser livet i skoven

  • Kameraene kan overvåge aktivitet i skoven

Det er vigtigt, at vi sammen gør en indsats for at bevare Amazonas. DU kan også være med ved at støtte dette formål.

Hvad koster det?

 

Alle størrelser donationer er velkomne!

Et kamera inklusiv monterning koster 1.500 kr. Følg med her på siden, hvor vi løbende opdaterer, hvor meget vi har samlet ind.

Kontooverførsel
Reg nr: 5321
Kontonummer: 0000253146

"Kameraene giver også en form for sikkerhed i skoven," Misael.

Vores kollega, Sandra, fra vores samarbejdsorganisation, ACEAA, tog en snak med Misael, der bor i et af de lokale samfund i Amazonas i det nordøstlige Bolivia. 

 

Han fortæller, at ikke nok med at kamerarene er med til at dokumentere livet i skoven i det nordøstlige Bolivia og dermed mere viden om de dyr, de lokale samfund lever med, men vildtkamerarene bidrager også til at krybskytter tænker sig om en ekstra gang ind de tager på jagt. Dermed er vildtkamerarene en del af kampen for at bevare skovens fauna og rigdom. 

Derudover bruges billederne fra kamerarene også til uddannelse og oplysning på lokalt og kommunalt plan. Bevidstheden om livet i skoven kan være afgørende for udviklingen i skoven, brugen af den og hvordan man ser på den. Vildtkamerarene er derfor et vigtigt element i kampen for at bevare Amazonas. Du kan også støtte.

bottom of page